Kontrast:
Rozmiar czcionki:
Odstępy:
  • TAB - Kolejny element
  • SHIFT + TAB - Poprzedni element
  • SHIFT + ALT + F - Wyszukiwarka
  • SHIFT + ALT + H - Strona główna
  • SHIFT + ALT + M - Zawartość strony
  • SHIFT + ALT + 1 do 3 - Wybór menu
  • ESC - Anulowanie podpowiedzi

XVIII edycja konkursu Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów

Marszałek Województwa Opolskiego oraz Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego wraz z Opolskim Ośrodkiem Doradztwa Rolniczego w Łosiowie zapraszają mieszkańców województwa opolskiego do udziału w XVIII EDYCJI KONKURSU NASZE KULINARNE DZIEDZICTWO - SMAKI REGIONÓW.

 

CELEM Konkursu jest identyfikacja i promocja tradycyjnej, regionalnej żywności oraz upowszechnianie wiedzy o niej.

Tegoroczna edycja konkursu zostanie przeprowadzona w dwóch kategoriach: na najlepszy regionalny produkt żywnościowy oraz najlepszą potrawę regionalną.

Regionalny finał Konkursu odbędzie się w dniu 2 września 2018 r. podczas obchodów DOŻYNEK WOJEWÓDZKICH w Paczkowie.

Dokumentację należy przesłać lub dostarczyć do Opolskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Łosiowie w nieprzekraczalnym terminie do dnia 27 lipca 2018 r. z dopiskiem „Dział ROW" na adres:

Opolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Łosiowie:
ul. Główna 1
49-330 Łosiów

 

PDFREGULAMIN_OGÓLNY.pdf

PDFREGULAMIN NA NAJLEPSZY REGIONALNY PRODUKT.pdf

PDFREGULAMIN_NA NAJLEPSZĄ POTRWĘ REGIONALNĄ .pdf

DOCKARTA ZGŁOSZENIA -produkt_opolskie_2018.doc

DOCKARTA ZGŁOSZENIA-potrawa_opolskie_2018.doc

 

Osoby do kontaktu:

Pani Renata Wojas oraz Jadwiga Sadlej
+48 600 403 526
77 44 37 159

Wersja XML